FAQ

Каква е супер устройството за регулиране на защита?

Супер анимацията гориво подобрява изгарянето на горива, с помощта на неодимови магнити на 17 000 гауса, като по този начин разходът на гориво се намалява.

Как супер защита гориво работи?

Когато горивото преминава през магнитното поле на супер защита гориво, молекулите са изместването на трасе и йонизирани и групи са разделени. На въглеводороди променят ориентация. Следователно, по-молекули се смесват с въздух, което води до подобряване на горенето. Подобряването на горене, увеличава мощността на двигателя, а разходът на гориво се намалява.

Лесно ли е да инсталирам?

Да, това е лесен за инсталиране. Не са необходими специални инструменти и някакъв опит. Той не е длъжен да намали гориво линии. Вие не пречи на двигателя. Двигателят остава непроменено, тъй като е от фабриката. Моля, прочетете "Инсталация" на уеб страница за повече информация.

Кога ще забележите някакви резултати?

От началото ще видите някои намаляване на разхода на гориво. След изчерпване на три резервоарите за гориво, ще видите, че максималното намаление на разхода на гориво.

Има гаранция на производителя, която е засегната при инсталиране на супер защита на гориво?

Ако не се изменя или промяна на произвежданите части, гаранция не следва да бъдат засегнати. Тъй като е по-рано писмено, че не е необходима за намаляване на гориво линии. Вие не пречи на двигателя. Двигателят остава непроменено, тъй като е от фабриката.

Колко години е гаранцията на супер защита на гориво?

Супер анимацията гориво доживотна гаранция. Ако супер защита гориво загуби своята магнетизъм от само себе си се свържете с нас за безплатна подмяна. Гаранцията покрива всички производствени дефекти. Пропуски, причинени от неправилно използване или преработка на супер защита на гориво не са обхванати.

Има ли супер защита гориво причинява някакъв проблем с компютъра на колата или електронно управление?

Трябва да инсталирате супер защита на гориво от 15 до 20 сантиметра с изключение на компютъра на автомобила. Също така, супер защита на гориво не трябва да бъдат инсталирани в близост до всички датчици, които са чувствителни към соленоиди магнетизъм т.е. или магнитни релета. Ако следвате тези инструкции, не е проблем ще се случи.

Има ли супер защита гориво отговаря на всички автомобили?

Да. Тя може да се инсталира на всички коли. Тя може да бъде инсталирана също така на товарни автомобили, камиони, мотори, скутери, горелки.

Как мога да измерват резултатите?

Моля, прочетете "Резултати" на уеб страница.

Възможно ли е да инсталирате повече от една супер защита на гориво в един и същ двигател?

Да, това е възможно. Това зависи от вида на двигателя, ако е бензин, дизел и т.н. и на литър от него. Например за 3lt бензинов двигател трябва да инсталирате два супер спестители гориво. Моля, прочетете "Инсталация" на уеб страница за повече информация.

Продължи
Категории

Warning: fread() [function.fread]: Length parameter must be greater than 0 in /home/sfuelcom/public_html/includes/classes/cache.php on line 63
Информация
    clear-bug-div